vakantiehuizen te koop aan zee

Te Koop : Vrijstaande woning Helmweg 11

Groote Keeten

Vraagprijs: €. 130.000 k.k.

VERKOCHT !!

Ten noorden van de bekende badplaats Callantsoog ligt Groote Keeten aan een breed en schoon strand met goede voorzieningen.

In de zomer een heerlijke plek in de regio temidden van veel vakantieplezier en tijdens andere seizoenen een fijn rustpunt om ook van de vrije omgeving te kunnen genieten.

Wij bieden hier een vrijstaande woning aan , vlak bij zee en strand . Het is géén huis dat zomaar betrokken kan worden, nee het is een grote uitdaging voor de ware klusser om er met veel creativiteit en energie iets moois van te maken.

Een deel van het achterdak, de keuken, sommige deuren en kozijnen zullen absoluut moeten worden vervangen.

Het huis kent een fraaie woonkamer ( 22 m2) met balken plafond en een goede houten vloer. Aansluitend een keukenruimte van ca. 10m2. Beneden bevindt zich nog een toilet, doucheruimte en een slaapgedeelte. Met een trap bereikt u de andere slaapkamer. De totale woonoppervlakte is ca. 90 m2.

Achter het huis staat nog een losse stenen berging.

Eigen grond bedraagt 168m2. Bouwjaar 1925.

Kortom een echt klushuis , met eigen inzet en middelen klaar te maken voor bewoning op een fantastische plek vlak bij de Noordzee. Eenmaal gereed voor bewoning zult u blijvend kunnen genieten van het weidse uitzicht op de uitgestrekte weilanden. 

Aanvaarding kan snel!